Snowboard Slijpen

Uw snowboard slijpen is essentieel voor uw bochten!

Razend snelle service

Scherpe prijzen

ambachtelijke werkwijze

advies op maat

Waarom snowboard slijpen

Je kent het wel: Je bent lekker aan het snowboarden. Keihard door de bochten heen en heerlijk aan het carven. Opeens schiet je onderuit, weer zo’n irritante ijsplaat. 

Dit is een teken dat je kanten niet scherp genoeg zijn. Met scherpe kanten heb je meer grip, ook op ijsplaten. Sterker nog, je kan keihard carven over de ijsplaten! Je krijgt het gevoel alsof je op een treinrails  staat als je optimaal aan het carven bent. 

Laat het je niet gebeuren dat je een blessure oploopt door botte kanten. Laat ze op tijd slijpen. 

BELANGRIJK!!!

Je kanten zijn van staal gemaakt en je slijpt iedere keer een dun laagje van het staal af. Het is niet mogelijk om “even” nieuwe kanten op je snowboard te zetten. Laat je goed informeren of het wel nodig is om je kanten te slijpen. 

Snowboard Slijpen

niet alleen je snowboard slijpen

Het is mogelijk om ook je snowboard te laten waxen en eventueel te laten repareren. Bekijk hier de mogelijkheden. 

Waarom kiezen voor ons?

Zonder goed geslepen kanten haal je nooit het maximale uit je snowboard. Laat daarom je kanten altijd slijpen bij een specialist. Wij hebben jaren ervaring met het slijpen van kanten met de hand. 

De kanten van je snowboard kunnen een bepaalde structuur hebben. Mocht je de kanten verkeerd slijpen dan haal je de structuur uit je kanten. Zou heel zonde zijn als de eigenschappen van het snowboard komen te vervallen. Wij kijken eerst naar de structuur en slijpen hier gericht op. Geen machine’s die ieder board hetzelfde behandelen. Nee wij werken met de hand. Of zoals wij dat noemen: Ambacht!

Kies uw Onderhoudsbeurt

Afhankelijk van de staat van uw materiaal kunt u een onderhoudsbeurt kiezen. Wij adviseren graag welke onderhoudsbeurt bij het snowboard past, geef gerust een belletje of stuur een mail. 

€15,-

€25,-

€30,-