Snowboard waxen

Uw snowboard waxen zorgt voor een beter glijvermogen!

Razend snelle service

Scherpe prijzen

ambachtelijke werkwijze

advies op maat

Waarom Snowboard Waxen

Je snowboard moet gewaxed worden om goed te kunnen glijden. Een snowboard wat niet gewaxed is heeft te veel wrijving met het sneeuw en remt hierdoor af. Een goede verse wax-laag zorgt ervoor dat je sneller de piste afgaat. Daarnaast is het fijn op de vlakke stukken dat je een stuk verder door glijdt! 

Hoe vaak waxen?

Voor je op wintersport gaat is het van belang om je snowboard te waxen. Wij raden je aan om voor iedere wintersport te waxen. 

Welke soort Wax?

Wij kiezen de soort wax aan de hand van de wintersport locatie. De temperatuur bepaald het soort wax! Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige race wax. Deze blijft lekker lang zitten en zorgt voor een optimaal resultaat. 

BELANGRIJK!!!

Niet te lang wachten met het waxen van je snowboard! Mocht je te lang wachten dan kan het gebeuren dat je poriën van je belang verbranden! In tegenstelling tot slijpen, JE KAN NIET TE VAAK WAXEN!

Snowboard waxen

Onderhoud is niet alleen je snowboard Waxen

Naast uw snowboard waxen kunnen we deze ook slijpen en repareren. De maximale prestaties van je board krijg je door goed onderhoud. Neem een kijkje op onderstaande pagina’s!

Waarom kiezen voor ons?

Je kiest voor Waxen en Slijpen Westland als je gaat voor kwaliteit. De wax die wij gebruiken wordt gebruikt door de professionals. Ook hoe de wax wordt aangebracht doen wij op de manier hoe de pro’s dit doen, gewoon met de hand! Geen machine’s en massa werk. Nee, bij ons kies je voor ambacht en een precieze werkwijze. 

Kies uw Onderhoudsbeurt

Afhankelijk van de staat van uw materiaal kunt u een onderhoudsbeurt kiezen. Wij adviseren graag welke onderhoudsbeurt bij uw snowboard past, geef gerust een belletje of stuur een mail. 

€15,-

€25,-

€30,-