Snowboard reparatie

Snowboard reparatie aan het belang of kanten!

Razend snelle service

Scherpe prijzen

ambachtelijke werkwijze

advies op maat

Belag Reparatie

Jahoor, het is weer zo ver, een dikke jaap onder je plank. Super jammer natuurlijk maar het moet wel gerepareerd worden. Mocht je hiermee snowboarden dan kan je een lichte afwijking merken en afremmen. Gelukkig kunnen wij dit heel netjes voor je repareren! 

Belag reparatie snowboard
Snowboard Reparatie

Roest & Bramen

Je staalkanten zijn heilig en moeten in top conditie zijn! Roest en bramen zijn dan natuurlijk een taboe. Maar het zit er snel op als je het snowboard iets te nat weg zet. Of wanneer je een steen raakt zitten er meestal wat bramen op de kanten. Nu kunnen wij je hiervan afhelpen! Mocht je ervoor kiezen om je kanten te laten slijpen bij ons dan pakken we dit altijd mee. Dus hij wordt weer netjes afgeleverd zonder bramen/roest en lekker scherp natuurlijk. 

Heb je een deuk in je kanten, dan moeten we even kijken of het te fixen valt. Bel even en kom langs!

Chip in je plank

“Don’t be gentle, it’s a rental.”  “Go Mental, it’s a rental.” 

Dit zijn uitspraken die je wel eens voorbij hoort komen op wintersport. Het is erg jammer als er zo’n figuur achter je staat bij de lift en tegen je plank aan het duwen is. Het kan dan zijn dat je een chip krijgt in je board. Een stuk van je base is losgekomen van je plank. Dit zorgt ervoor dat je structuur van je plank niet meer optimaal is. Wij kunnen dit gelukkig weer netjes herstellen. 

Snowboard onderhoud

Bekijk ook onze andere werkzaamheden

Naast je snowboard reparatie kunnen wij ook je board waxen en slijpen! Neem een kijkje naar onze services. 

Kies uw Onderhoudsbeurt

Afhankelijk van de staat van uw materiaal kunt u een onderhoudsbeurt kiezen. Wij adviseren graag welke onderhoudsbeurt bij je snowboard past, geef gerust een belletje of stuur een mail. 

€15,-

€25,-

€30,-