Snowboard Onderhoud

Wij zijn dé specialist in het Westland op het gebied van snowboard onderhoud!

Razend snelle service

advies op maat

Voorkom irritaties

Yes, tijd om te wintersporten! Dat wordt natuurlijk alleen maar genieten, van de bergen knallen en een klein biertje in de apres ski. Dat wil je toch niet verpesten door slecht materiaal?

Een goed onderhouden snowboard is essentieel voor de perfecte wintersport ervaring. Door goed snowboard onderhoud reageert jouw plank precies zoals je wilt! Je snowboard glijd sneller, je hebt meer grip in de bochten en je snowboard hapt niet in het sneeuw. Je prestaties zullen omhoog gaan bij goed onderhouden materiaal. 

Voorkom irritaties en verspilde tijd door goed voorbereid op wintersport te gaan. Laat je snowboard onderhoud bij ons doen en vlam van die bergen af! 

Snowboard onderhoud

Onderhoud bestaat uit

Uw snowboard in top conditie! Waxen en Slijpen westland zorgt ervoor dat uw snowboard als een kogel de berg af gaat. Wij waxen en slijpen uw snowboard alsof het onze eigen boards zijn!

Waarom bij ons?

Wij zijn specialist in het onderhouden van uw snowboard. Uw snowboard is bij ons aan het juiste adres. Wij maken uw materialen binnen 24 uur klaar om op wintersport te gaan. Dat is nog eens lekker snel. 

Wij doen al ons onderhoud met de hand. Eerst kijken wij goed naar de structuur van het materiaal en passen daarop onze werkwijze aan. Wij hebben onze kennis opgedaan in samenwerking met verschillende wedstrijd snowboarders. Bijvoorbeeld: Glenn de Blois (zie foto), worldcup boardercross snowboarder. Super gaaf om zijn kennis te gebruiken in onze werkwijze! 

Wij adviseren ook u graag over uw materialen. Neem contact op met ons om ook uw materialen in top conditie te krijgen!

Kies uw Onderhoudsbeurt

Afhankelijk van de staat van uw snowboard kunt u een onderhoudsbeurt kiezen. Wij adviseren graag welke onderhoudsbeurt bij uw snowboard past, geef gerust een belletje of stuur een mail. 

€15,-

€25,-

€30,-