Ski Slijpen

Uw ski slijpen doet u bij dé specialist van het Westland!

Razend snelle service

Scherpe prijzen

ambachtelijke werkwijze

advies op maat

Waarom Ski Waxen

De kanten van de ski’s zijn essentieel om goed te kunnen sturen. Met botte kanten zult u minder grip hebben en bij iedere ijsplaat onderuit gaan. 

Wij slijpen uw kanten aan de hand van uw wensen. Het is mogelijk om ze op verschillende graden te slijpen. Beginners hebben bijvoorbeeld niet hele scherpe kanten nodig terwijl gevorderden het wel prettig vinden voor het carven.  

Als wij kanten slijpen dan zijn wij ook bezig met het verwijderen van roest en bramen, dit wordt allemaal meegenomen zodat u weer maximaal kunt presteren! 

Onderhoud is niet alleen ski slijpen

Naast ski slijpen kunnen we deze ook waxen en repareren. Neem een kijkje op de pagina’s waarom dit van belang is!

Waarom kiezen voor ons?

Je staalkanten zijn van essentieel belang tijdens je bochten. Mochten je ski’s te scherp zijn dan gaan ze happen. Zijn ze te bot dan reageren ze niet genoeg. Het is een belangrijke tussenweg en wij weten die te vinden. 

Wij slijpen de ski’s gericht op uw niveau. Het is bij ons mogelijk om aan te geven hoeveel graden je de kanten wil hebben. Mocht je dit niet weten dan adviseren wij u hier graag in! 

Mochten uw kanten nog niet toe zijn aan slijpen dan geven wij dit netjes aan. Je kant moeten scherp zijn maar ze kunnen niet oneindig geslepen worden. Wij adviseren u graag over de juiste onderhoudsbeurt. 

Kies uw Onderhoudsbeurt

Afhankelijk van de staat van uw materiaal kunt u een onderhoudsbeurt kiezen. Wij adviseren graag welke onderhoudsbeurt bij de ski’s past, geef gerust een belletje of stuur een mail. 

€15,-

€25,-

€30,-