Ski Reparatie

Ook voeren wij kleine ski reparatie uit! 

Razend snelle service

Scherpe prijzen

ambachtelijke werkwijze

advies op maat

Belag reperatie

Ben je net lekker aan het skiën, zonnetje schijnt, vers sneeuw, remt opeens 1 ski af. Kijk je achter je en zie je een steen liggen. Je voelt de bui al hangen en kijkt onder je ski. Ja hoor, dikke groef in je ski. Gelukkig kunnen wij dit voor jou repareren! Wij hebben verschillende kleuren opvul materiaal waardoor je de beschadiging amper nog ziet. 

Belag Ski Reparatie
Ski reparatie

Ski's afstellen

Heeft u nieuwe ski’s gekocht? Of toch een paar extra Carona kilootjes? Wij kunnen uw bindingen opnieuw afstellen. 

Het is van belang om de bindingen goed af te stellen ivm het uitschieten van de bindingen. Mochten ze niet uitschieten als u valt zorgt dit voor lelijke blessures. Daarnaast is het ook weer niet de bedoeling dat ze uitvallen als u een klein hobbeltje raakt. 

Roest of bramen

Heeft u de ski’s net iets te nat de tas in gedaan? Of heeft u een lelijke steen geraakt en zitten er bramen op uw staalkanten? Wij helpen u hier graag vanaf. Tijdens een slijpbeurt is dit allemaal inbegrepen! Wij zorgen ervoor dat uw kanten weer in top conditie zijn. Mocht je een deuk hebben in je staalkant, ook dan kunnen we het vaak repareren. 

Ski waxen

Bekijk ook onze andere werkzaamheden

Naast de ski reparatie kunnen we deze ook waxen en slijpen. Neem een kijkje op de pagina’s waarom dit van belang is!

Kies uw Onderhoudsbeurt

Afhankelijk van de staat van uw materiaal kunt u een onderhoudsbeurt kiezen. Wij adviseren graag welke onderhoudsbeurt bij de ski’s past, geef gerust een belletje of stuur een mail. 

€15,-

€25,-

€30,-