Ski Waxen

Ski Waxen met hoogwaardige race wax zorgt voor het optimale resultaat!

Razend snelle service

Scherpe prijzen

ambachtelijke werkwijze

advies op maat

Waarom Ski Waxen

Het is van belang om je ski’s te waxen om goed te glijden. Een paar ski’s die niet goed gewaxed zijn zullen snel afremmen en zal voor veel ergernissen zorgen. 

Hoe vaak waxen?

Wij raden aan om voor iedere wintersport je ski’s te laten waxen. Op deze manier worden je ski’s klaar gemaakt voor het gebied waar je heen gaat. Ook al zien je ski’s er niet “droog” uit, alsnog zijn ze vaak toe aan een verse wax laag. Liever te veel wax dan te weinig!

Welke soort Wax?

Wij maken gebruik van speciale race wax. Hierdoor zullen je ski’s nog sneller de berg afglijden! We kiezen de wax gericht op de duur van uw vakantie, maar ook de temperatuur van het wintersport gebied. Alles om ervoor te zorgen dat uw ski’s optimaal voorbereid zijn. 

BELANGRIJK!!!

Wacht niet te lang met waxen! Mocht u te veel wrijving creëren door geen wax te gebruiken, dan kunnen de poriën van uw ski’s verbranden. TE VAAK WAXEN KAN NIET!

Ski waxen

Onderhoud is niet alleen ski Waxen

Naast ski waxen kunnen we deze ook slijpen en repareren. Neem een kijkje op de pagina’s waarom dit van belang is!

Waarom kiezen voor ons?

Heeft u ook zo’n hekel aan stilstaan wanneer de piste niet zo stijl meer is maar u wel dacht genoeg snelheid te hebben om het einde te halen?  Of heeft u ook wel eens het gevoel dat u wordt afgeremd als u ontspannen over het sneeuw schuift? 

Bij Waxen en Slijpen Westland gebruiken we uitsluitend race wax. Dit zal erin resulteren dat u sneller zult glijden, maar deze wax blijft ook langer hechten aan het belag. Op deze manier heeft u langer plezier van de aangebrachte wax en vliegt u weer als een zonnetje de piste’s af. 

Kies uw Onderhoudsbeurt

Afhankelijk van de staat van uw materiaal kunt u een onderhoudsbeurt kiezen. Wij adviseren graag welke onderhoudsbeurt bij de ski’s past, geef gerust een belletje of stuur een mail. 

€15,-

€25,-

€30,-