Ski Onderhoud

Uw Ski Onderhoud laat u doen bij dé specialist van het Westland!

Razend snelle service

advies op maat

Voorkom irritaties

Ski onderhoud is essentieel als u optimaal wilt genieten van uw wintersport. Niets is zo irritant als een paar ski’s die in het sneeuw happen of niet lekker glijden. Door goed onderhoud zullen je ski’s beter glijden en meer grip hebben. Je hebt meer controle en hierdoor zal het skiën een stuk soepeler gaan!

Voorkom irritaties, huilende kinderen, mopperende ouders en onnodige ongelukken! Laat je materiaal door ons onderhouden en verzeker jezelf van goed materiaal. 

Ski Onderhoud

Onderhoud bestaat uit

Waxen en Slijpen Westland zorgt ervoor dat uw ski’s weer in top conditie zijn! Wij waxen en slijpen uw ski’s op een ambachtelijke manier. Lees hier waarom en hoe wij uw ski’s zo goed onderhouden!

Waarom bij ons?

Helaas wordt het onderhoud niet overal even goed uitgevoerd. Het is een vak apart om de ski’s in top conditie te krijgen. Zo is het bijvoorbeeld van belang dat je ski’s op bepaalde punten ook bot zijn. Mocht dit niet zo zijn gaan je ski’s happen. Ook de keuze in wax is van belang. Heb je de verkeerde wax onder je plank dan is je wax na 1 dag onder je board vandaan. 

Wij beschikken over veel kennis op het gebied van ski onderhoud. Wij hebben onze kennis opgedaan tijdens het wedstrijd skiën en snowboarden op world cup niveau! Tijdens deze wedstrijden moest het materiaal maximaal presteren en perfect onderhouden zijn. Hierdoor weten wij precies hoe wij dit ook voor u kunnen doen. 

Wij adviseren u graag in welke mate uw materiaal onderhoud nodig heeft. Neem contact met ons op om ook uw materialen in top conditie te krijgen. 

Kies uw Onderhoudsbeurt

Afhankelijk van de staat van uw materiaal kunt u een onderhoudsbeurt kiezen. Wij adviseren graag welke onderhoudsbeurt bij de ski’s past, geef gerust een belletje of stuur een mail. 

€15,-

€25,-

€30,-