Noren Slijpen

Uw noren slijpen wij terwijl u staat te wachten!

Razend snelle service

advies op maat

Waarom noren slijpen?

Om lekker te kunnen schaatsen heb je scherpe schaatsen nodig. Wij zijn er om uw noren te slijpen! Van amateur tot professional, wij verzorgen de juiste onderhoudsbeurt. 

Het is belangrijk dat je schaatsen scherp zijn. Dit heeft te maken natuurlijk met je grip op het ijs maar ook met de snelheid. Met een scherpe schaats heb je een effectievere afzet dan met een botte schaats. 

Polijsten van de schaatsen is ook van belang voor de performance van de schaats. De schaats is hierdoor nog netter afgewerkt en glijdt sneller. 

Noren slijpen westland

Andere soorten schaatsen

Iedere soort schaats heeft een andere behandelwijze. Wij slijpen uw schaatsen in de gewenste ronding en natuurlijk vlijm scherp. Heeft u ook nog andere soort schaatsen?

Waarom bij ons?

Het slijpen van uw noren is een vak apart. Per soort schaats hoort een andere behandelmethode. Wij hebben ons op verschillende manieren verdiept in het onderhoud. Hierdoor leveren wij top kwaliteit!

Uw noren kunnen worden geslepen terwijl u wacht! Hoe snel is dat. Daarnaast draaien wij gewoon wat extra uurtjes als het super druk is. Dus al is er natuurijs, u heeft geen afspraak, dan zullen wij u alsnog zo snel mogelijk helpen!

Onze werkplaats zit in Naaldwijk. Het hartje van het Westland. Hierdoor zijn we altijd dichtbij. Hier staat een lekker bakkie koffie op jullie te wachten. Na de koffie zijn de noren weer gereed voor gebruik!

Noren slijpen westland

Kies uw Onderhoudsbeurt

Wij adviseren om ieder jaar je noren 1 keer te ronden. Hierdoor krijgen je ijzers de juiste ronding. Met het ronden bepaal je de hoeveelheid weerstand van de schaats. 

Het verschil in de volgende 2 beurten is het polijsten. Door het polijsten van de noren gaan ze extra snel en soepel over het ijs! Dit kunnen we uiteraard alleen maar aanbevelen. 

€15,-

€20,-