Ijshockey Schaatsen Slijpen

Uw Ijshockey schaatsen slijpen wij terwijl u staat te wachten!

Razend snelle service

advies op maat

Waarom Ijshockey schaatsen slijpen?

Om lekker te kunnen schaatsen heb je scherpe schaatsen nodig. Wij zijn er om uw ijshockey schaatsen te slijpen! Van amateur tot professional, wij verzorgen de juiste onderhoudsbeurt. 

Het is belangrijk dat je schaatsen scherp zijn. Dit heeft te maken natuurlijk met je grip op het ijs maar ook met de snelheid. Met een scherpe schaats heb je een effectievere afzet dan met een botte schaats. 

Ijshockey schaatsen slijp je hol. Dit betekent dat je ijzer een inkeping heeft. Dit zorgt ervoor samen met je korte ronding dat je snel kan draaien. Het is van belang dat ze wel echt hol worden geslepen. Het is dus van belang om ze naar een specialist te brengen!

Schaatsen Slijpen

Andere soorten schaatsen

Iedere soort schaats heeft een andere behandelwijze. Wij slijpen uw ijshockey schaatsen in de gewenste ronding en natuurlijk vlijm scherp. Heeft u ook nog andere soort schaatsen?

Waarom bij ons uw ijshockey schaatsen slijpen?

Het slijpen van uw schaatsen is een vak apart. Per soort schaats hoort een andere behandelmethode. Wij hebben ons op verschillende manieren verdiept in het onderhoud. Hierdoor leveren wij top kwaliteit!

Uw ijshockey schaatsen kunnen worden geslepen terwijl u wacht! Hoe snel is dat. Daarnaast draaien wij gewoon wat extra uurtjes als het super druk is. Dus al is er natuurijs, u heeft geen afspraak, dan zullen wij u alsnog zo snel mogelijk helpen!

Onze werkplaats zit in Naaldwijk. Het hartje van het Westland. Hierdoor zijn we altijd dichtbij. Hier staat een lekker bakkie koffie op jullie te wachten. Na de koffie zijn de ijshockey schaatsen weer gereed voor gebruik

Schaatsen Slijpen

Kies uw Onderhoudsbeurt

Wij adviseren om ieder jaar je noren 1 keer te ronden. Hierdoor krijgen je ijzers de juiste ronding. Met het ronden bepaal je de hoeveelheid weerstand van de schaats. 

Toch liever niet te scherpe schaatsen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Het is bij ijshockey schaatsen niet altijd gewenst om te scherpe schaatsen te hebben. Wij behandelen uw materialen volgens uw wensen!

€15,-