Schaatsen Slijpen

Uw schaatsen laat u slijpen bij dé specialist!

Razend snelle service

advies op maat

Onderhoud

Uw schaatsen laat u slijpen bij de specialist. Wij zorgen ervoor dat uw schaatsen in top conditie zijn! Uw ijzers zullen weer netjes geslepen, ontbraamd en gepolijst zijn. 

Het is van groot belang om je schaatsen te slijpen voor je het ijs op gaat. Want geslepen schaatsen glijden en snijden het lekkerst! Maar dit moet natuurlijk wel goed gebeuren. Wij brengen uw schaatsen weer in top conditie. 

Wij behandelen alle soorten schaatsen. Noren, ijshockey, kunstschaatsen, noem maar op. Iedere soort schaats heeft zijn eigen behandel methode. 

Schaatsen Slijpen Westland

Verschillende soorten schaatsen

Iedere soort schaats heeft een andere behandelwijze. Wij slijpen uw schaatsen in de gewenste ronding en natuurlijk vlijm scherp. Welke soort schaats heeft u?

Waarom bij ons?

Het slijpen van schaatsen is een vak apart. Per soort schaats hoort een andere behandelmethode. Wij hebben ons op verschillende manieren verdiept in het onderhoud. Hierdoor leveren wij top kwaliteit!

Uw schaatsen kunnen worden geslepen terwijl u wacht! Hoe snel is dat. Daarnaast draaien wij gewoon wat extra uurtjes als het super druk is. Dus al is er natuurijs, u heeft geen afspraak, dan zullen wij u alsnog zo snel mogelijk helpen!

Onze werkplaats zit in Naaldwijk. Het hartje van het Westland. Hierdoor zijn we altijd dichtbij. Hier staat een lekker bakkie koffie op jullie te wachten. Na de koffie zijn de schaatsen weer gereed voor gebruik!

Schaatsen Slijpen

Kies uw Onderhoudsbeurt

Wij adviseren om ieder jaar je schaatsen 1 keer te ronden. Hierdoor krijgen je ijzers de juiste ronding. Met het ronden bepaal je de hoeveelheid weerstand van de schaats. 

Het verschil in de volgende 2 beurten is het polijsten. Door het polijsten van de ijzers gaan ze extra snel en soepel over het ijs! Dit kunnen we uiteraard alleen maar aanbevelen. 

€15,-

€20,-