Het Team

Waxen en Slijpen Westland team bestaat uit 3 echte Westlanders!

Team Waxen en Slijpen Westland

Het team van Waxen en Slijpen Westland is opgebouwd uit Glenn, Twan en Julian. De jongens hebben gecombineerd veel kennis van het onderhouden van ski’s en snowboards. Daarnaast hebben ze een Westlandse werk mentaliteit. Uw materialen zijn binnen 24 uur klaar! Lees hieronder wat de connectie is met wintersport en wat ze toevoegen aan het team!

Glenn de Blois

Glenn de Blois is een professioneel boardercross snowboarder. Heel zijn leven is hij druk bezig met snowboarden maar in 2015/2016 brak hij internationaal door toen hij een 6e plaats behaalde op de world cup snowboardcross in Veysonnaz. Nu is hij een grote speler in de snowboardcross wereld en vallen de mondjes open als deze Tarzan voorbij komt snowboarden! 

Hij weet precies wat je moet doen om jouw plank de snelste te maken! 

Update 2021: Glenn wint de wereldbeker snowboardcross en verzekerd zichzelf van de winterspelen in 2022!!

Twan Straathof

Twan is ook zijn hele leven met wintersport bezig. Vroeger heeft hij veel wedstrijden geskied en hij werkt nu alweer 7 jaar als skileraar. Hij verdiept zich in het waxen en slijpen door langs verschillende concurrenten te gaan in Oostenrijk. Op de foto is te zien hoe hij wederom een ski/hardloopwedstrijd wint!! Wat een baas is dit, niet kapot te krijgen!

Julian van den Brink

Vanaf dat deze jongen 5 jaar oud is staat hij al op het snowboard. Helaas is hij niet zo goed als Glenn of Twan maar aan de service die hij verleent zal het niet liggen. Hij vindt het super leuk om andere mensen snel en netjes te helpen. Met de kennis over het waxen en slijpen die hij heeft geleerd van Glenn en Twann kan ook hij jullie materialen in top conditie krijgen! 

Julian is een echte ondernemer. Hij is altijd bezig met mensen helpen/vermaken. Zo ook met zijn evenementen bedrijf Brink Outdoor. Dit bedrijfje is gericht op het aanbieden leuke uitjes! Zo is hij het jaar rond bezig. 

Sylvia Persoon

Sylvia is een echte duizendpoot. Van snowboards repareren tot de kanten van je ski’s weer scherp slijpen. Ze is van alle markten thuis. Ze ontvangt iedereen met een glimlach en is het zonnetje in huis!

Onderhoudsbeurten

Lijkt het u leuk om deze 3 gasten aan het werk te zetten? Kies dan een onderhoudsbeurt uit en ze gaan voor u aan de slag! 

€15,-

€25,-

€30,-